IT-palvelut yrityksille – Oikea ratkaisu oikeaan tarpeeseen.

Meiltä saat kaikki IT-palvelut, joita yrityksesi tarvitsee. Autamme aina laitehankinnoista tietoturvan varmistamiseen ja annamme tukea tarpeen mukaan. Saat henkilökohtaista palvelua nopeasti ja mutkattomasti!

IT-palvelut yrityksille

IT-palvelut yrityksille pääkaupunkiseudulla mutkattomasti ja joustavasti Provol Oy:ltä. Suunnittelemme ja konsultoimme laitehankinnoissa, hoidamme IT-asennukset, tuki- ja ylläpitopalvelut. Meiltä saat kokonaisvaltaiset IT-palvelut, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeiden mukaan. Palvelemme asiakkaita ammattitaidolla kaikissa IT-asioissa – oli tarpeesi sitten kertaluonteinen IT-asennus tai jatkuva ylläpitopalvelu.

ESSENTIAL CARE

Essential Care on ylläpitopalvelu, joka turvaa yrityksenne tärkeimmät IT-toiminnot. Palvelu sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat vapautua osittain tai kokonaan työpaikan IT-laitteistojen asennuksista ja ylläpidosta. Palveluun kuuluu mm. tietokoneiden perusvalvonta, etä-, lähi- ja puhelintuki, valvottu tietoturvapalvelu, palvelinten etävalvonta sekä tietoturvapäivitykset. Pienen kuukausiveloituksen lisäksi maksat vain tehdystä työstä.

TOTAL CARE

Total Care on kokonaisvaltainen ylläpito- ja lähitukipalvelu, joka on vaivaton ratkaisu pk-yritysten kaikkiin IT-tarpeisiin. Kun et halua huolehtia mistään tietotekniikkaan liittyvistä asioista ja haluat budjetoida IT-menosi etukäteen, on Total Care -palvelu sinulle paras ratkaisu. Total Care -pakettiin sisältyy ylläpito-, asennus- ja tukipalveluiden lisäksi myös IT-konsultointia ja kehityssuunnittelua.

IT-ASENNUS

Tarvitsetko apua IT-laitteiston suunnittelussa, IT-laitteiden asennuksessa tai onko sinulla ongelmia nykyisten laitteiden kanssa? Me autamme.  Suunnittelemme IT-palvelut yrityksille aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Suoritamme yrityksen työasemien asennukset ja autamme sähköisen työympäristön käyttöönotossa. Ongelmatilanteet ratkaisemme nopeasti ammattitaidolla.

MICROSOFT OFFICE 365

Käytä sähköpostia, asiakirjoja, yhteystietoja ja kalenteria miltei missä ja millä laitteella tahansa. Meiltä saat vaivattoman, nopean ja onnistuneen Office 365 -käyttöönoton. Asennuspalvelun lisäksi saat myös lisenssit kätevästi kauttamme kuukausi- tai vuosimaksulla.

ETÄVARMISTUSPALVELUT

Jos haluat varmistaa, että yrityksellesi tärkeät tiedostot pysyvät turvassa kiristysohjelmilta, vahingoilta, laitevioilta tai varkauksilta, on etävarmistuspalvelu sinulle oikea ratkaisu. Etävarmistuspalvelun avulla voimme palauttaa yrityksesi kadonneet tai vahingoittuneet tiedot.

IT-palvelut yrityksille asiakaslähtöisesti

Palvelemme asiakkaita aidon tarpeen mukaan. Räätälöimme IT-palvelut aina asiakkaan tarpeisiin ja pyrimme täyttämään myös asiakkaiden erityistoiveet. Meiltä saat henkilökohtaista ja osaavaa palvelua joustavasti. Tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas, joka haluaa olla asiakkaamme myös tulevaisuudessa.

Asiakaskommentti:

“Olemme kilpailuttaneet vuosien varrella useita kumppaneitamme, mutta Provol on ja pysyy. Provolin järkkymätön asema on seuraus huippuunsa hiotusta palvelukonseptista, ammattitaidosta, tahtotilasta ja luottamuksesta, jota muut tavoittelevat.”

Crape Oy LKV
Tuomas Tapola, toimitusjohtaja

KIINNOSTUITKO?

Räätälöimme IT-palvelut yrityksille aina tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 09 4257 8500!

 

Provol-logo

OSOITE

Kuunkehrä 2 A 3
02210 ESPOO
Katso kartasta

YHTEYDET

09 4257 8500
provol@provol.fi

Call Now Button