ETÄVARMISTUSPALVELU

Etävarmistus – tiedot turvaan vaivattomasti

oranssiviiva

Kun haluat varmistaa, että yrityksellesi tärkeät tiedostot pysyvät turvassa kiristysohjelmien, vahinkojen, laitevikojen tai varkauksien ulkopuolella, ota käyttöösi Provol Etävarmistuspalvelu. 

Etävarmistuksen ominaisuudet ja hyödyt

 

Jos yrityksen tieto häviää, voi se pahimmassa tapauksessa vaarantaa koko yrityksen liiketoiminnan. Edistyneet kiristysohjelmat salaavat tiedostosi tietokoneellasi ja verkossa; muutokset tallentuvat myös tiedostonjakopalveluihin tallennettuihin tiedostoihin ja tiedon palauttaminen näistä tilanteista on hyvin hankalaa.

Etävarmistuspalvelulla varmistat nopean tiedon palauttamisen ongelmatilanteissa. Tiedot tallennetaan ja lähetetään asianmukaista salausta käyttäen.

Yksinkertaisimmillaan tietokoneellesi asennetaan etävarmistuohjelma, joka käyttöönoton jälkeen hoitaa kaiken puolestasi. Saat halutessasi raportin varmuuskopioiden tilanteesta vaikka päivittäin.

Vaativampiin ympäristöihin tuomme tarvittaessa oman varmistuspalvelimen. Palvelintuotteemme avulla rikkoutunut palvelin voidaan palauttaa nopeasti uudelle laitteelle tai vaikka pilveen.

Jos olet tarkka tietojesi sijainnista, voimme toteuttaa varmistusratkaisun joka toimii omassa lähiverkossasi tai pilvessäsi.

Tuetut alustat

Windows 7+
Server 2008+
OS X 10.9+

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 09 4257 8500!

Provol-logo

OSOITE

Kuunkehrä 2 A 3
02210 ESPOO
Katso kartasta

YHTEYDET

09 4257 8500
provol@provol.fi

Call Now Button