IT-ASENNUS

IT-asennus-, tuki- ja käyttöönottopalvelut

oranssiviiva
IT-asennus – Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, helpota yrityksesi arkea ja säästä työntekijöidesi hermoja – tilaa meiltä IT-asennus- ja käyttöönottopalvelut. Asiat tulevat kerralla kuntoon ja säästät omaa aikaasi ja rahaa.

Asennuspalvelua ja ongelmanratkaisua

 

Kun tarvitset apua IT-laitteiden asennuksessa tai sinulla on ongelmia nykyisten laitteiden kanssa, me autamme. IT-asennus hoituu meiltä ammattitaitoisesti ja ripeällä aikataululla. Uudet laitteet asennamme käyttöön parissa päivässä urakan suuruudesta riippuen. Reagoimme IT-ongelmiin nopeasti ja pyrimme ratkaisemaan asian jo samana päivänä.

 

Asiantuntijan avulla säästyt virhehankinnoilta

 

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, kun suunnittelet IT-laitteiden hankintaa. Me autamme sinua miettimään, millaiset laitteistot sopivat yrityksesi tarpeisiin parhaiten. Otamme huomioon yrityksesi nykyiset tarpeet ja pyrimme ennakoimaan myös tulevat tarpeet. Suunnittelemme laitteistosta pitkäikäisen ja kehitettävän. Meidän avullamme säästyt ylimitoitetuilta liika- ja virhehankinnoilta. Kartoitamme yrityksesi kone- ja ohjelmistotarpeet, jonka jälkeen räätälöimme yrityksellesi yksilöllisen ja toimivan IT-laitteiston.

Hankimme myös laitteet puolestasi, jos niin haluat. Kun me hankimme laitteet, hoidamme tarvittavat asennukset etukäteen omissa tiloissamme. Näin häiritsemme yrityksesi toimintaa mahdollisimman vähän, ja saatte käsiinne valmiiksi asennetut ja toimintavalmiit työkalut.

IT-asennus- ja tukipalvelumme

– työasemien, palvelinten ja verkkolaitteiden asennustyöt
– työasemien, palvelinten ja verkkolaitteiden ongelmanratkaisut
– palomuuriasennukset
– etätyöratkaisut
– toimipisteiden väliset yhteydet
– tietohallinnon tukipalvelut

IT-asennus – Nopeaa ja joustavaa palvelua

It-asennus hoituu meiltä nopeasti ja asiantuntevasti. Ongelmatilanteet pyrimme ratkaisemaan samana päivänä, mahdollisimman ripeästi, jotta työt pääsevät jatkumaan mahdollisimman pian. IT-asennukset hoidamme yleensä päivässä tai parissa, projektin suuruudesta riippuen. Suuremmissa laitehankintaprojekteissa sovimme aikataulut aina erikseen asiakkaan kanssa. Olemme hyvin joustava yhteistyökumppani, joka reagoi nopeasti asiakkaan tarpeisiin.

 

Provol Oy – IT-asennus ammattitaidolla

Työntekijöillämme on monen kymmenen vuoden kokemus IT-alasta ja olemme IT-töiden tinkimättömiä ammattilaisia. Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja tyytyväisiä. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja panostamme pitkäaikaiseen tuottavaan yhteistyöhön. Meiltä saat aina henkilökohtaista IT-tukea ja palvelua, kertaluonteisesti tai pitemmällä yhteistyösopimuksella.

Kehitämme ammattitaitoamme ja toimintaamme jatkuvasti. Tietotekniikka kehittyy nopeasti, kouluttamalla pidämme itsemme aallon harjalla ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusimmat ratkaisut kustannustehokkaasti.

 

Asiakaskommentti:

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ammattitaitoon, jolla IT-asennus ja siihen liittyvät työt on hoidettu. Ennen Provolia meillä oli muita tietoliikenteen korjaajia, mutta heiltä kului huomattavasti enemmän aikaa korjaamiseen ja saivat lisäksi aikaan monimutkaisia toimintoja, joiden käyttäminen oli hankalaa. Provol on meille korvaamaton löytö.

Helsingin Alzheimer-yhdistys
Pertti Riihelä, toiminnanjohtaja

 

IT-asennus hinnoittelu

Meiltä IT-asennus sekä tuki- ja käyttöönottopalvelut tuntiveloituksella. Jos olet kiinnostunut kokonaisvaltaisemmasta IT-ratkaisusta, tutustu Essential Care ja Total Care -palveluihimme.


KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä provol@provol.fi tai 09 4257 8500


Provol-logo

OSOITE

Kuunkehrä 2 A 3
02210 ESPOO
Katso kartasta

YHTEYDET

09 4257 8500
provol@provol.fi

Call Now Button