MICROSOFT OFFICE

Microsoft Office 365
nostaa yrityksenne viestinnän uudelle tasolle

oranssiviiva

Microsoft Office 365 Silver 

Microsoft Office 365 on valikoima verkkopohjaisia työkaluja, joilla voit käyttää sähköpostia, asiakirjoja, tallennustilaa, yhteystietoja ja kalenteria miltei missä ja millä laitteella tahansa. Kun haluat onnistuneen, vaivattoman ja nopean Office 365 -käyttöönoton, ota meihin yhteyttä. Saat asennuspalvelun lisäksi myös lisenssit kätevästi kauttamme kuukausi- tai vuosimaksulla.

Exchange sähköposti ja kalenteri

Voit käyttää sähköpostia, yhteystietoja ja jaettuja kalentereita missä tahansa. Työskentele siellä, missä työ sujuu parhaiten.

Tiedostot ovat aina ajan tasalla
Office 365 synkronoi sähköpostit, kalenterit ja yhteystiedot kaikissa laitteissa reaaliaikaisesti. Ne ovat siis ajan tasalla riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

Aikataulutus on helppoa
Jaettujen kalentereiden avulla näet helposti, milloin muut ovat kiireisiä ja milloin heillä on aikaa. Aikataulutus on helppoa ja vaivatonta, missä tahansa.

Mobiilitietojen suojaaminen
Kadotitko puhelimesi? Ei hätää! Office 365:n avulla voit poistaa puhelimen tiedot etätoimintona ja estää niiden luvattoman käytön.

Tila ei lopu kesken
Käyttäjäkohtaista tallennustilaa on 50 gigatavua, joten voit myös säilyttää tarvitsemasi viestit.
Sisäänrakennettu tietoturva
Käytössäsi on alan johtava haittaohjelmien torjunta sekä roskapostisuodatus, jotka suojaavat sähköpostia yleisiltä uhilta.

Sharepoint yhteistyöohjelmisto ja Onedrive for Business verkkotallenustila

Tiedostojen yhteiskäyttö siellä missä haluat. Tee yhteistyöstä helppoa. Käytä tiedostoja eri laitteilla ja muokkaa asiakirjoja yhtä aikaa muiden kanssa.
Aina ajantasaiset tiedostoversiot
Kun tiedostot ovat verkossa, niitä on helppo tallentaa, järjestää ja jakaa. Voit työstää samoja tiedostoja työtovereiden kanssa, jakaa raportteja liikekumppanien käyttöön tai pitää yhteyttä asiakkaisiin. Tiedostot ovat aina ajan tasalla, joten uusin versio on aina kaikkien käytössä.

Tilaa kaikille tiedostoille
Käytössäsi on 1 teratavu henkilökohtaista tallennustilaa, joten voit tallentaa kaikki tiedostot verkkoon ja käyttää niitä missä tahansa PC- tai Mac-tietokoneella tai iOS-, Android™- tai Windows-laitteella.

Jaa kenelle haluat
Voit jakaa tiedostoja yrityksen sisäiseen käyttöön tai sen ulkopuolelle. Hallinnoit aina itse käyttöä.

Työryhmä voi työstää samaa tiedostoa
Ei enää sähköpostiliitteinä tulvivia tiedostoja tai epävarmuutta siitä, mikä on viimeisin versio. Voit lisätä kommentin tai tilapäivityksen, vastata niihin ja seurata niitä keskitetysti samassa tiedostossa.

Skype for Business verkkokokoukset

Usean henkilön HD-video- ja äänineuvottelussa eri paikoissa olevat osallistujat voivat keskustella kasvokkain lähes missä tahansa. Verkossa voit tavata helposti milloin vain

Ei enää väliin jääneitä kokouksia
Sinun on helppo tavata ja muodostaa yhteys verkkoon missä tahansa parhaiten toimivalla laitteella. Matkoihin ei kulu aikaa eikä rahaa.

Tapaa missä tahansa
Oletko toimistossa, tien päällä tai asiakkaan tai toimittajan luona? Videokokoukset voivat olla nopeita ja helppoja, ja tehokas tapa ylläpitää liikesuhteita.

Suunnittele ajankohta etukäteen tai järjestä kokous saman tien
Varaa verkkokokousaika etukäteen Outlook-integroinnin kautta tai järjestä kokous saman tien. Kokoukseen on helppo liittyä mukautetun linkin kautta.

Kaikki voivat osallistua
HD-videot kokoavat sinut ja jopa 250 henkilöä saman pöydän ääreen. Tiedot voidaan jakaa kätevästi eri sijainneista.

Yhteiskäyttötyökalut kätevästi valmiina
Yhdellä napsautuksella käytettävän näytönjakotoiminnon ja reaaliaikaisten muistiinpanojen ansiosta osallistujat pysyvät ajan tasalla ja tieto välittyy tehokkaasti.

Lähetä pikaviesti
Jos haluat kysyä jotakin tai lähettää nopeasti tietoja, vilkaise ensin, kuka on verkossa, ja lähetä sitten heille pikaviesti. Saat vastauksen hyvin nopeasti.

Tai käytä ääni- tai videopuhelua
Paranna one-to-one-kokouksia. Soita tietokoneen välityksellä organisaatiosi tai muiden organisaatioiden toisille Skype for Business- tai Skype-käyttäjille.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 09 4257 8500!

Provol-logo

OSOITE

Kuunkehrä 2 A 3
02210 ESPOO
Katso kartasta

YHTEYDET

09 4257 8500
provol@provol.fi

Call Now Button