TOTAL CARE
IT-ulkoistus

IT-ulkoistus on vaivaton valinta sinulle, joka haluat helpottaa arkeasi ja lisätä yrityksesi tuottavuutta.

oranssiviiva
Yritystoiminnassa jotkut asiat kannattaa ulkoistaa. Tietotekniikka on yksi niistä – säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Total Care IT-ulkoistus on kokonaisvaltainen ylläpito- ja lähitukipalvelu, joka on vaivaton ratkaisu pienten ja keskisuurten yritysten kaikkiin IT-tarpeisiin. Jätä tietotekniikka asiat meidän huoleksemme ja keskity itse olennaiseen.

Huoleton ja kiinteästi hinnoiteltu IT-ulkoistus

 

Kun et halua huolehtia mistään tietotekniikkaan liittyvistä asioista ja haluat budjetoida IT-menosi etukäteen, on Total Care IT-ulkoistus sinulle paras ratkaisu.

Total Care -palvelussa yhdistyvät kaikki Essential Caren palvelut rajattomaan puhelin-, etä- ja lähitukeen. Sopimuksen jatkuvuus määritellään asiakkaan tarpeiden ja tyytyväisyyden mukaan. Total Care -palvelun hinta perustuu asiakkaan ylläpidettävien tietokoneiden, verkkolaitteiden ja palvelimien lukumäärään.

Total Care -pakettiin kuuluu ylläpito-, asennus- ja tukipalveluiden lisäksi myös konsultointia ja kehityssuunnittelua. Haluamme että asiakkaamme IT-asiat on järjestetty parhaalla mahdollisella tavalla, kustannustehokkaasti.

 

Total Care -palvelun sisältö

 

  • Tietokoneiden laaja valvonta
  • Valvottu tietoturvapalvelu
  • Rajaton puhelin, etä- ja lähituki
  • Palvelinten etävalvonta
  • Paikan päällä tapahtuvat asennus- ja konfigurointityöt
  • Konsultointi

 

Lisäpalvelut

Etävarmistuspalvelulla suojaat yrityksesi tiedot laitevioilta, vahingoilta ja kiristysohjelmilta.

Kenelle Total Care IT-ulkoistus sopii?

 

IT-ulkoistus sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat kokonaan vapautua oman IT-ympäristönsä ylläpidosta ja pitää kustannukset tasaisina. Total Care -palvelussa on kiinteä kuukausilaskutus, joten se sopii yrityksille, jotka haluavat budjetoida ja ennakoida toimintansa kulut mahdollisimman kiinteästi. Kuukausittainen IT-palvelujen tarve voi vaihdella suurestikin.

Luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua

 

Provol oy on perustettu vuonna 2006 ja työntekijöillämme on monen kymmenen vuoden kokemus IT-alalta. Seuraamme alaa ja koulutamme itseämme jatkuvasti, näin pysymme alan aallon harjalla ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset IT-palvelut ja -työkalut kustannustehokkaaseen hintaan.

Räätälöimme Total Care IT-ulkoistus -palvelun aina asiakkaan tarpeisiin ja pyrimme täyttämään myös asiakkaiden erityistoiveet. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua ja tukea. Asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä ja pysyviä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja panostamme pitkäaikaiseen tuottavaan yhteistyöhön.

Asiakaskommentti:

 

“Yhtiömme yhteistyökumppanina tietotekniikka-asioissa on jo useita vuosia ollut Provol Oy. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, sen nopeuteen, asiantuntevuuteen, käytännönläheisyyteen, palvelualttiuteen ja kustannustasoon. Suosittelemme lämpimästi! “

Asianajotoimisto Ferenda Oy
Matti Halme, asianajaja, osakas

KIINNOSTUITKO?

Räätälöimme Total Care -ylläpitosopimuksen aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä soittamalla numeroon 09 4257 8500!

Provol-logo

OSOITE

Kuunkehrä 2 A 3
02210 ESPOO
Katso kartasta

YHTEYDET

09 4257 8500
provol@provol.fi

Call Now Button