REFERENSSIT

Asiakasreferenssit

oranssiviiva

Crape Oy LKV

 

“Olemme kilpailuttaneet vuosien varrella useita kumppaneitamme, mutta Provol on ja pysyy. Provolin järkkymätön asema on seuraus huippuunsa hiotusta palvelukonseptista, ammattitaidosta, tahtotilasta ja luottamuksesta, jota muut tavoittelevat.”

Tuomas Tapola, toimitusjohtaja

3d-render

3D Render Oy

 

“Kului melkein kymmenen vuotta erilaisten IT-osaajien, pienten ja isojen kanssa yksi kerrallaan veivaillen kunnes Provol osui kohdalle. En muista hetkeä milloin vaihtamispäätös tehtiin mutta muistan syyt. Ja nyt kun yhteistä matkaa on jo yli viisi vuotta niin voidaan ajatella, että olemme löytäneet meille sopivan IT-palvelun. “Meille sopiva” tarkoittaa tosiasiassa toimittajaa, joka oikeasti vastaa ongelmatilanteisiin ja ratkoo niitä. Moni muu on luvannut samaa mutta ei ole käytännössä kyennyt siihen. Syy on ollut lähes aina “viimeisessä mailissa” eli siinä ihmisessä, jonka joku on palkannut tekemään yritykseensä palvelua. Lähtökohtaisestihan IT:ssäkin on kyse ennaltavarmistamisesta ja se onnistuu kun panostetaan riittävästi. Käytännössä asiat ovat moniulotteisempia. Provolin dynamiikka on ollut meille avuksi vaativissa tilanteissa, olemme kokeneet saavamme erittäin hyvin räätälöityä, älykästä ja meidän etumme mukaista palvelua.”

Tomas Westerholm, toimitusjohtaja, arkkitehti

Helsingin Alzheimer-yhdistys

Helsingin Alzheimer-yhdistys on käyttänyt Provolin palveluja jo vuosia. Yhdistys on tehnyt hänen kanssaan Total Care -ylläpitosopimuksen.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ammattitaitoon, jolla työ on hoidettu. Ennen Provolia meillä oli muita tietoliikenteen korjaajia, mutta heiltä kului huomattavasti enemmän aikaa korjaamiseen ja saivat lisäksi aikaan monimutkaisia toimintoja, joiden käyttäminen oli hankalaa. Provol on meille korvaamaton löytö!

Voin suositella lämpimästi Provolin palveluja ammatillisen tietämyksen, asiallisen ja miellyttävän palvelun ja luotettavuuden vuoksi sekä myös siksi, että palvelut heidän kauttaan ovat edullisia.

Pertti Riihelä, toiminnanjohtaja

Asianajotoimisto Ferenda Oy

 

“Yhtiömme yhteistyökumppanina tietotekniikka-asioissa on jo useita vuosia ollut Provol Oy. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, sen nopeuteen, asiantuntevuuteen, käytännönläheisyyteen, palvelualttiuteen ja kustannustasoon. Suosittelemme lämpimästi! “

Matti Halme, asianajaja, osakas

Provol-logo

OSOITE

Kuunkehrä 2 A 3
02210 ESPOO
Katso kartasta

YHTEYDET

09 4257 8500
provol@provol.fi

Call Now Button